savethedate

Woon and Lifestyle event

Om er voor te zorgen dat we Oirschot steeds vernieuwend presenteren en aantrekkelijk blijven maken voor een breed publiek is het idee ontstaan om een woon & lifestyle event te organiseren op een unieke en goed bereikbare locatie in de gemeente Oirschot.

Welke unieke locatie?

Steenhof Stables, Bert en Annet Brans, Steenovenweg 1, Oost-West Middelbeers

Dit is een fantastische locatie met veel binnen-  en buiten mogelijkheden, midden gelegen in de mooie natuur die OIRSCHOT rijk is en prima bereikbaar vanaf de A-58. Deze echte Oirschotse ondernemers zijn razend enthousiast en willen graag meedenken hoe we er samen voor kunnen zorgdragen dat uw onderneming, en uiteraard OIRSCHOT in het bijzonder, op een vernieuwende manier wordt gepresenteerd.

Wanneer?

Vrijdag 08 t/m zondag 10 september 2017

Wat?

Een trendy, hip woon & lifestyle event op een prachtige, goed bereikbare locatie. Beleving, sfeer, klasse, bourgondisch en Oirschotse gemoedelijkheid/gastvrijheid voeren de boventoon.

DUS, een professioneel opgezet en jaarlijks terugkerend event, samen met u als ondernemer.

  • Vrijdag 08 september                 

§  16.00 uur Kick Off en aansluitend een Business Event voor alle

deelnemende partijen en Oirschotse ondernemers

  • Zaterdag 09 september

§  10.00 – 22.00 uur Woon & Lifestyle Event, met presentatie van de deelnemende bedrijven, demo’s, Foodplein, Foodtrucks, cocktailbar, polo wedstrijd, en wat nog meer….!?

  • Zondag 10 september

§  10.00 – 17.00 uur Woon & Lifestyle Event (idem als zaterdag)

Kijk ter inspiratie ook eens naar:

Waar zijn we naar op zoek?

Om een verrassend, hip, vernieuwend en eigentijds event neer te zetten hebben we enthousiaste deelnemers nodig uit diverse categorieën; van architect tot woonwinkel, van schoonheidssalon tot fashion, van juwelier tot culinair!  Heb jij dat unieke product dan moet je hier natuurlijk bij zijn. Wij zijn op zoek naar deelnemers die producten aanbieden op het gebied van fashion, lifestyle, feel good, wonen en styling, modeaccessoires en nog veel meer!

Voor het foodplein waar onze bezoekers kunnen genieten van lekkere bites & drinks zijn wij op zoek naar hippe, verrassende food concepten, die verpakt mogen worden in een eigentijds jasje.

Het initiatief zal worden gedragen door Stichting Centrum Management Oirschot met daarbij Karien Hoeks en Roel van de Ven als projectleiders. Maar uiteraard KUNNEN en WILLEN wij dit niet zonder jullie, er moet immers in een relatief korte tijd worden doorgepakt en veel worden geregeld.

Hierbij denken wij aan een werkgroep speciaal voor dit evenement verdeeld in:

  • Accommodatie (faciliteiten, verkeerstromen, vergunningen, bereikbaarheid)
  • Inrichting (aankleding, stands, binnen en buiten terrein)
  • Horeca (gezamenlijk optrekken van ondernemers?, activiteiten, foodplein, cocktailbar, foodtrucks, demonstraties, proeverijen)
  • Deelnemers/standhouders (inschrijven, categorieën, voorwaarden, entree)
  • PR en communicatie (glossy magazines – landelijk wonen- landleven etc- middels landelijke dagbladen, social media, Omroep Brabant)
  • EEN PAKKENDE NAAM VOOR ONS EVENT

Alles staat nog in de kinderschoenen en heel graag willen we jullie maximaal de mogelijkheid geven om mee te denken aan een prachtig nieuw initiatief in deze regio.

DUS, wil jij vernieuwend, verrassend, trendy, hip, creatief, ondernemend, sfeervol en gezellig samenwerken met collega’s en ben je bereid om 1 van bovenstaande taken mee op te pakken, laat dit dan voor 08 februari aan ons weten via een mailtje naar karien@centrum-oirschot.nl en geef hierbij aan welke rol je zou willen vervullen. Wij nemen dan spoedig contact met op voor de aftrap van dit mooie nieuwe initiatief.

Snel tot ziens en met ondernemende groet,

Namens Centrum Management Oirschot

Karien Hoeks en Roel van de Ven

Bezoekadres: Sint Odulphusstraat 11       

5688 BA  OIRSCHOT                                           

Telefoon: +31(0) 6-23788987      

E-mail: karien@centrum-oirschot.nl      

www.ontdekoirschot.nl

www.vvvdebrabantsekempen.nl