Juwelier Franken

Franken juwelier Oirschot

Al sinds 1978

Juwelier Franken iságevestigd in het centrum van het pittoreske dorp Oirschot in Noord-Brabant. Een eigentijds familiebedrijf met een ongedwongen sfeer. Deze website van Juwelier Franken biedt u een compleet overzicht van de merken in sieraden, horloges en trouwringen die wij in ons assortiment hebben. Verder kunt u bij Juwelier Franken terecht voor een uitgebreide collectie van geboorteartikelen en kinderbestekjes. Onze edelsmid verzorgt het vermaken, repareren, ontwerpen en vervaardigen van uw sieraden. Ook voor reparaties van horloges en klokken bent bij Juwelier Franken aan het juiste adres. Voor een persoonlijk advies en vergaande service bent u van harte welkom in onze sfeervolle winkel in Oirschot.

Naast onze winkelcollectie in Oirschot bieden wij een leuke collectieáoorbellenáaan voor dames, heren en kinderen op onze online shop:áwww.oorbellensite.nl.

Zoals het ritme van de dag, waarin alles draait om uren, minuten en seconden om dus geen tijd te verliezen, zo is de collectie van onze horlogessite en kinder-horlogessite samengesteld. In onze webwinkel vindt u een horloge voor iedereen, dames-, heren- en kinderhorloges naar uw eigen smaak en voorkeur, tegen een aantrekkelijke prijs in het midden- of lagere segment. Op onze horlogessite, kinder-horlogessite en oorbellensite kunt u veilig en vertrouwd online kopen. Hierbij bieden wij u dezelfde vergaande service, zoals in onze juwelierswinkel, uiteraard boven de standaard garantiebepalingen van de fabrikant..

á

á

Nieuwsberichten

Welkom in Oirschot Lees meer >

De vele straatjes Lees meer >